2012. november 3., szombat

Szombat esti feladványok!

Itt a szombat este, akik készülnek valahova, azok már úgysem látják ezt a posztot, viszont,  akik otthon maradnak, azok meg ne unatkozznak, hanem fejtsék meg mind a három feladványt!
Mit szeretett volna a bőrére az alany?
Mit szeretett volna ábrázolni a művész?
Mit ábrázol a kép?

Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés:

  1. Na akkor látom, már csak bennem bízhatsz...
    Szóval.

    1,Szeretett vóna, kilátszódó inakat, ereket, ami alatt egy beültetett kvarc, vagy egyéb áramkör van. Amolyan bájomehanikül, szájber szkifis sztájlt akart.
    2, Egytojásból készült tojásrántottát, amit egy villával éppen megpróbálnak elvenni az asztalról, de az éhező család többi tagja rácsap a villára. Vagy valaki két kézzel csap rá a lepény felé nyúló kézre, amint az próbálja ép ellopni. Ez a valószínűbb, igen.
    (Nagyon éhes volt a tatuművész ezért varrt reflexbűl ilyet...)
    3, tyúk, csirke, hattyú, gólya vagy egyéb szárnyas alatt átnyúló kéz ami egy tálcáról leborult ökörszemmel kínál. (tudjátok, a kerek túrós közepén lekvárral bolondítva péksüti)

    Mint minden tatunak ennek is van jelentése!
    Ez azt tükrözi, hogy ha kibasznak az istállóba vagy a ketrecbe, akkor is add oda az egész évre megszerzett, lovaknak bedobott kedvenc sütidet bárkinek, vagy legalábbis kínálgasd. Tehát lefordíva, ha "megdobnak kővel dobd vissza...."

    VálaszTörlés