2013. január 30., szerda

A miskolci SKIN WORKSHOP TATTOO felhívása!

FIGYELEM !!!

Azt a hírt kaptuk, hogy sajnálatos módon otthon tetoválgató sufni tetkósok is kiegészítik professzionálisnak kicsit sem nevezhető szolgáltatásaikat lézeres kezeléssel. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a lézer rendkívül veszélyes dolog, és hozzá nem értő kezek komoly problémákat okozhatnak vele! Amellett, hogy pár száz dollárért Kínából megvásárolt gyenge minőségű "no name" gépeik nem rendelkeznek a szükséges technika paraméterekkel és biztonsági követelményekkel, fogalmuk sincs ezeknek az embereknek annak szakszerű használatáról. Elég egy rossz mozdulat, egy gyakorlatlan és bizonytalan kéz, ami még párosul egy izgő mozgó alannyal, és kész a baj!!! A lézer fényétől 1 másodperc alatt nagyon komoly szemsérülést lehet elszenvedni ami a legtöbb esetben teljes vaksággal jár! Továbbá, ha nem megfelelő optikát és beállításokat alkalmaz az illető, akkor durva égési sérüléseket okozhat a kezelt bőrfelületen. Nem beszélve arról is, hogy milyen helyiségben és milyen körülmények közt szabad csak ezt a kezelést végezni. Nem hiszem, hogy a nagyszobában a TV előtt ahol tetoválnak ezek "remek művészek", az a hely alkalmas erre a beavatkozásra? Nekünk is sokat kellett konzultálnunk hozzáértő emberekkel, hogy ezt a műveletet végezhessük, illetve tudjuk is szakszerűen használni a berendezést. Így utólag nagyon szépen köszönjük Dr.Szobeczki Zsoltnak és asszisztensének Krisztinek azt a sok segítséget amit kaptunk. Felháborító továbbá az is, hogy azt hazudják a vendégeiknek, hogy 1-2 kezeléssel eltüntethető a nem kívánt tetoválás, és ez is csak a hozzá nem értésüket bizonyítja. Fogalmuk sincs erről az egész működési mechanizmusról, és lövésük sincs, hogy mitől is tűnik el a kezelt tetoválás. Jah, és arról nem is ejtettem szót, hogy a fent említett "művészek" egyáltalán nem szívbajosak, ha árat kell mondani, és általában azokkal az árakkal dolgoznak mint mi, csupán a szolgáltatásuk minősége nem éri el azt a szintet. Az szoktam mondani, hogy az információ ingyen van, ezért jobb megkérdezni minket, de akár egy másik jó nevű tetoválószalont az árakról, mert ha mi azt mondjuk, hogy meg lehet csinálni azt amit szeretnél, abban biztos lehetsz, hogy mi meg is tudjuk...

Ui.: A kép csak illusztráció és csak elrettentésképpen tettük fel, hogy lássátok mit is művelhet egy hozzá nem értő a bőrötökkel! MEGKÉRÜNK TITEKET OSSZÁTOK MEG, HA LEHET, NEHOGY VALAKI HASONLÓAN JÁRJON!!!!


 
Comments
5 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

5 megjegyzés:

  1. Kíváncsi lennék hogy ők is 1000-ft ért varrnak e:Desetleg egy semmit....Mindenki kezdte valahol és nekik is lenne mit letagadni a karrierjük elejéről......de nagylábon már jó lefikázni a kisembereket ha meg valaki tanácsért megy be esetleg gyakorlatért azt elküldik a véres g.....be....na ennyit a nagy szakmai tanácsadásról meg "színvonalról"....

    VálaszTörlés
  2. Nehogy már azt mond hogy ha elmennél valahova tetováltatni és örülnél ha ilyen karral ébrednél reggel......
    És a karrier elkezdése nem ott kezdődig hogy én tetoválni akarok és veszek egy gépet hanem hanem több éves rajzolásnak kellene megelőzni ezt!
    A higéniáról már nem is beszélek......

    VálaszTörlés
  3. Van egy-két dolog amiben egyet értek, de van amiben nem. Kezdem azzal amivel egyet értek. Tényleg vannak olyan tetkósok akiknek nincs megfelelő kvalitásuk egy tetoválás elkészítésére nemhogy a leszedéséhez főleg nem lézerrel. Emellett a lézeres eltávolítást úgy mint a tetoválás készítését is csak olyan emberre bízzátok aki ténylegesen ért hozzá és tud mutatni munkáiról képet. Kb ennyi amivel egyet értek.
    Viszont azt kikérem magamnak és még néhány művész nevében is, hogy nincs meg a megfelelő higiénia a saját lakásukban, házukban dolgozó tetoválóknak. Teszem hozzá, hogy az én lakásomban olyan higiénia és tisztaság van mindig, hogy az életbe nem lesz a miskolci SKIN WORKSHOP TATTOO olyan tiszta és higiénikus. Ezen kívül még annyit is hozzátennék. Attól, hogy én nem adózom le az államnak a pénzt és harmad annyi áron viszem azt a munkát jó néhány társammal együtt amit a szalonokban dolgozó tetoválók 95%-a, emellett legalább olyan professzionális minőségi gépekkel, festékekkel dolgozunk mint bármelyik szalon. Ennyivel én le is zárnám a mondandómat.

    VálaszTörlés
  4. Hát no ez csak smink a karján! Egyetemön tanultam eztet csinálni. Ezvel csinálják az maszkmesterek a predártor harapást meg a égett skywalkert. Komolyan mondom. Annyi csak a külömbség h itt vmi ipari ragacsot használtak. Énszerintem.

    VálaszTörlés
  5. Nekem is háznál készült tetoválásaim vannak és szerintem jobbat álmodni sem tudnék és mivel én imádom öket igy sosem lesz szükség eltávolitásra. :)

    VálaszTörlés