2009. július 29., szerda

Idős M. Zsuzsi

Kínai tengerésztetkó, a székhelyét Párizs külvárosából a jobb kereset reményében Marseille-be áttett, a marseille-i kikötőben dolgozó, a negyvenes évei végén járó, alkoholista (heroininsta?) prostituált képe, amilyennek őt a Kínából Marseille-be kínai gyártmányú, rózsaszín, műcsipke tangabugyikat szállító tankhajó hatvanhárom fős, kínai származású legénysége látta a második napon, a 234. menet után, 1967-ben, de az is lehet, hogy idős M. Zsuzsi életművész és öregecske táncdalénekesnő az, ahogy a bilizöld, poliészter báli ruhája maradékát két ekcémás kezével szottyadt mellei közé szorítja, miközben a pornóapáti hallássérültek nyugdíjasotthonában adott koncertet követően a nyugdíjasotthon gondnoka által a fellépésre 12 db banánosládából 46 db rozsdás százas szög segítségével összekalapált, sárga asztalterítő-maradékkal leterített ideiglenes színpadon pózol.

Photobucket

Pontosítás Névtelen tollából:

Idősebb M. Zsuzsanna hanyagul tudomást sem vett az évezredek (talán milliók) alatt kialakult nézetről, miszerint az arcokon jelentős százalékában megtalálhatjuk a tengelyszimmetriát. És ez még vonzó is lehet, előnyös párválasztásnál stb. Ehelyett új divatőrület híve lett: Pimp my face!!! És ennek is a szórd az arcomra a szemem irányzatát kedveli!!!
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés:

  1. Idősebb M Zsuzsanna hanyagul tudomást sem vett az évezredek (talán milliók) alatt kialakult nézetről, miszerint az arcokon jelentős százalékában megtalálhatjuk a tengelyszimmetriát. És ez még vonzó is lehet, előnyös párválasztásnál stb
    Ehelyett új divat őrület híve lett: Pimp my face!!!!!!

    És ennek is a szórd az arcomra a szemem irányzatát kedveli!!!!

    VálaszTörlés