2009. január 18., vasárnap

Minek nevezzelek? #2

Sajnos nem sikerült rájönnöm a készítő szándékára ennél a remekbe szabott jetiábrázolásnál.
Jöhetnek az ötletek!
Photobucket
ÍME A MEGFEJTÉSEK:

Patkány szerint:
"a fröccsöntött szkinder kitiplizett a dinnyeföldre rohadt görögöket taposni, mivel elmaradt a hétvégi focirangadó és valahol le kell azéé vezetni a szteroidokat, aztán taposás közben egyik lába beszorult egy repedésbe és főhősünk ott rekedt ( látható, hogy innentől kezdve csak egyik lába maradt izmos, a másik elcsökevényesedett ). mivel fázott meztelennnyen, gondolta tüzet gyújt a kárörvendő görögdinnyék közt a száradt sertéstrágyából, ennek füstjét a bodypiktor kis göndör mellszőr formájában építette a képbe.
5 pont.
( 1000-es skálán... )"

Patkány újabb verziója:
"...nem tudom, ki emlékszik gyermekkorunk álomjátékára ( csak álom volt, mert munkásszülők fizetéséből a kirakatig jutottunk ), a He-man figurákra. na, azoknak volt ilyen elnagyolt teste, verébszerű, kicsi fejjel.
és íme:
1: He-mannek kihullott a haja és vén fejjel meghülyülve a mezőgazdaságban keresett új melót
2: Skeletorunk, mielőtt lehámlott róla a bőr

kérem kapcsolja ki. egyebet nem tudok elmondani..."

Köszi a képet VAMP!
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 megjegyzés:

  1. a fröccsöntött szkinder kitiplizett a dinnyeföldre rohadt görögöket taposni, mivel elmaradt a hétvégi focirangadó és valahol le kell azéé vezetni a szteroidokat, aztán taposás közben egyik lába beszorult egy repedésbe és főhősünk ott rekedt ( látható, hogy innentől kezdve csak egyik lába maradt izmos, a másik elcsökevényesedett ). mivel fázott meztelennnyen, gondolta tüzet gyújt a kárörvendő görögdinnyék közt a száradt sertéstrágyából, ennek füstjét a bodypiktor kis göndör mellszőr formájában építette a képbe.
    5 pont.

    ( 1000-es skálán... )

    VálaszTörlés
  2. de most komolyan. nem tudom, ki emlékszik gyermekkorunk álomjátékára ( csak álom volt, mert munkásszülők fizetéséből a kirakatig jutottunk ), a He-man figurákra. na, azoknak volt ilyen elnagyolt teste, verébszerű, kicsi fejjel.
    és íme:
    1: He-mannek kihullott a haja és vén fejjel meghülyülve a mezőgazdaságban keresett új melót
    2: Skeletorunk, mielőtt lehámlott róla a bőr

    kérem kapcsolja ki. egyebet nem tudok elmondani...

    VálaszTörlés