2009. április 9., csütörtök

Jóképű Jani rémtettei a fotóaparáttal

Jóképű Jani barátunk következő képgyűjteménye:

1. Egyiptomi mintakavalkád.
Első ránézésre kiderül, hogy a mester sietett. Valószínűleg kezdődött a bál a művházban, és rohanni kellett, de a pénz miatt bevállalta még ezt a melót. A koncepció az volt, hogy fáraós-egyiptomos művet alkosson. Mindent megtett azért, hogy legalább egy vonallal jelezze a főbb motívumokat. Ennél többre sajnos idő hiányában nem került sor.


2. Rózsa, és bojóc
Ezeknek a mintáknak 100%, hogy megvan a szépen kidolgozott párja valamelyik tatuújságban, vagy flash-gyűjteményben. Ezt próbálta reprodukálni a készítő, sajnos technikai tudás hiányában.



3. Kecskeszarvú, sisakos koponya
Megdöbbentő technikával "színezett" koponyaminta. Arról nem is szólva, hogy a tetováló rajztudása megrekedt valahol a középső csoportban.


4. Köpködő kobrakígyó
Kicsit sűrűre sikeredtek a vonalak, így aztán csak egy foltnak látszik. ha egy kicsivel több időt szakítunk a szemlélődésre, akkor már simán felfedezhetünk egy gilisztát a minta vonalai közt. De ez akkor is KOBRAKÍGYÓ! :DDD


5. Munkahelyi baleset
A kissé italos tetoválómester, kezében a berregő, és tustintától csöpögő gépével megtántorodott, és nekiesett a kedves vendégnek, aki éppen a kutyája nevét akarta az ujjaira varratni. A baleset következményeként a gép ezt a vonalat húzta az áldozat hátára az esés közben.


Köszi a képeket JÓKÉPŰ JANI (Diesel)!
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés:

  1. ezek mind egy mestertől származnak?
    egyébként az a piramis priceless:D

    VálaszTörlés