2009. április 30., csütörtök

Mars hadisten

Talán Mars-ot szerették volna ábrázolni kisipari eszközökkel. Megelégedtek a színek foltszerű ábrázolásával, és a részletgazdagsággal sem bajlódtak túl soká.
Származási hely: Legutóbb frissítve


Mutter így látja:
A rajz az eredeti koncepció szerint Xenát, a harcos hercegnőt ábrázolta volna, de a pelyhedző kar tulajdonosa, az élete első 24 évét Karakószörcsökön munkanélküliként leélő Chris (eredeti nevén Szűcs Géza) menet közben meggondolta magát, így a karszőrrengetegben megbúvó nőalak végső verziója a Chris (Géza) által először 1996-ban a Sat 1-on, német nyelven (amiből egy szót sem értett) látott sorozat szexi főszereplőnője helyett a szomszédék Ágicájára hajaz, az ő csak a tizenhét éves karakószörcsöki lányokra jellemző üdeségének, egérszerű külsejének és nem túl magas intelligencia-hányadosról tanúskodó arckifejezésének állítván örök emléket. Ez alól kivétel a Xena pajzsán látható két, a fogát csattogtató, kakibarna krokodil, amelyek Géza (Chris) azon vágyálmát szimbolizálják, hogy egyszer eljusson az Amazonas folyó völgyébe, és ott, az esőerdő talaját
elborító buja aljnövényzet kellős közepén izélhesse meg Xenát, ehelyett azonban végül 24 éves korában elvette Ágnest, aki akkorra már kalauzként dolgozott a MÁV-nál, és diszkrét bajuszt, valamint subaszerű lábszőrt növesztett, és aki végül szerteágazó MÁV-os kapcsolatait felhasználva beprotezsálta a Gézát (Chris) a karakószörcsöki buszpályaudvar restijébe söprögetőnek.

hip ez állítja:


pittbulltámadásban orrát vesztett, összemarcangolt fejét színes gézbe tekert, tarajos punk travesztinak elment a kedve a kutyák rugdosásától.
tálcán árulja utolsó két pár bakancsát, és ezentúl csak nyulakkal szeretne kapcsolatba kerülni.
a kép bal oldalán már látszik is a répa, amit nekik visz...




Köszi a képet TROLLH!
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés:

  1. pittbulltámadásban orrát vesztett, összemarcangolt fejét színes gézbe tekert, tarajos punk travesztinak elment a kedve a kutyák rugdosásától.
    tálcán árulja utolsó két pár bakancsát, és ezentúl csak nyulakkal szeretne kapcsolatba kerülni.
    a kép bal oldalán már látszik is a répa, amit nekik visz...
    (hip)

    VálaszTörlés