2009. április 30., csütörtök

Ollókezű Edward barátja

A szegedi konzervgyár hivatásos konzervnyitó munkatársát látjátok. Kezei beretvaéles konzervnyitókká alakultak az évek során. Szükség esetén a sört is kinyitja vele rekordidő alatt...
Származási hely: Legutóbb frissítve

Mutter is megszakértette a képet:
Jani közvetlenül a nyolc osztály elvégzése után, 16 éves korában kezdett dolgozni. 14 hónapot töltött a Pick Szalámi Rt. alkalmazásában, ezt követően szegődött el a konzervgyárhoz, mert arra számított, hogy ott kevesebb kistestű rágcsálóval találkozik majd munkája során, mint a szalámigyárban. A konzervgyárban hamar alkalmazkodott a munkakörülményekhez, az ott is szép számban jelen lévő rágcsálókhoz és a munka közben őt körüldöngő, összefüggő légyfelhőhöz.
Alig négy év elteltével nevezték ki a 12 méter átmérőjű üstben fővő tarkababot kevergető alkalmazottak vezetőjének. Jani leaderré történő kinevezését siettette, hogy időközben elkezdett lejárni a kisteleki edzőterembe, ahol hamar megismerkedett a danazol ((1S,2R,13R,14S,17R,18S)-17-ethynyl-2,18-dimethyl-7-oxa-6-azapentacyclo[11.7.0.02,10.04,8.014,18]icosa-4(8),5,9-trien-17-ol) áldásos izomtömeg-növelő hatásával. Jani az általa szedett napi mintegy 400 mg danazoltól rövidesen tekintélyes karizmokat növesztett, így figyeltek fel rá a főnökei. Az általa csak "munkaruhám"-nak titulált világoskék tréningruhát egy rágcsálófetisiszta weboldalon fedezte fel. Úgy találta, a rágcsálófetisiszta macifelsőben pont a megfelelő módon érvényesül majd a bab keveréséhez nélkülözhetetlen, a módosított tesztoszteron segítségével abnormális nagyságúra felpumpált bicepsze. A patkányfarokhoz nem
ragaszkodott volna, de a rágcsálófetisiszta weboldalt üzemeltető beszállító patkányfarok nélkül nem vállalta a tréningruha házhoz szállítását. A 4,2 méter hosszú patkányfarok eleinte zavarta Janit mind a közlekedésben (összehajtogatva sem fért be a Ladába), mind a munkavégzésben, de hamar rájött, hogy a konzervek nyitásánál még hasznát is veheti. Konzervnyitáskor a patkányfarkat Jani 2,3 méter hosszan a kinyitandó konzerv köré tekerte, és azt a maradék faroknál fogva erősen a gyár kerítéséhez kötözte. Így a konzervre annak kinyitása céljából mért baltacsapások biztos nem tévesztettek célt, és a konzerv szinte azonnal kinyílt. Janit az innovációért az év konzervgyári dolgozója megtisztelő címmel tüntették ki, és rágcsálófetisiszta feleségével, marcsikával együtt három egész napot tölthettek el a cég tiszakécskei haltenyésztő telepén. A hat gyerekből ekkor még csak
egy volt meg. A következő kettő Tiszakécskén eltöltött három nap valamelyikén fogant. A rágcsálófetiszta macifelső a rákollóhoz hasonlatos konzervnyitó szerkezetekkel történő felszerelésének ötlete a mesterséges tó partján üldögélve, a sekély vízben napozó rákok láttán pattant ki Jani agyából.
Jani később lecserélte a Ladát egy UAZ-ra, hogy biztosan beleférjen a 4,2 m hosszú patkányfarok (a nyúlszőr Lada kulcstartóját azért megtartotta), és a karcagi piacon beszerzett egy, a homlokán börtönráccsal ellátott gázmaszkot is, hogy munka közben ne érezze állandóan a fővő bab szagát. marcsika nagyjából ekkortájt tetováltatta magára az ura képét, amikor is az ötödik gyerek megszületett, ő maga elérte a 114,6 kilós álomsúlyt, és amikor Janit eredményes és áldozatkész munkájának valamint újításainak köszönhetően részlegvezetőnek nevezték ki.



Köszi a képet TROLLH!
Comments
3 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

3 megjegyzés:

  1. Jani közvetlenül a nyolc osztály elvégzése után, 16 éves korában kezdett dolgozni. 14 hónapot töltött a Pick Szalámi Rt. alkalmazásában, ezt követően szegődött el a konzervgyárhoz, mert arra számított, hogy ott kevesebb kistestű rágcsálóval találkozik majd munkája során. A konzervgyárban hamar alkalmazkodott a munkakörülményekhez. Alig négy év elteltével nevezték ki a 12 méter átmérőjű üstben fővő tarkabab vezető kavarójának (mixing manager). Jani leaderré történő kinevezését siettette, hogy időközben elkezdett lejárni a kisteleki edzőterembe, ahol hamar megismerkedett a danazol ((1S,2R,13R,14S,17R,18S)-17-ethynyl-2,18-dimethyl-7-oxa-6-azapentacyclo[11.7.0.02,10.04,8.014,18]icosa-4(8),5,9-trien-17-ol) áldásos izomtömeg-növelő hatásával. Jani az általa szedett napi mintegy 400 mg danazoltól rövidesen tekintélyes karizmot növesztett, így lett belőle főkavaró. Az általa csak munkaruhámnak titulált világoskék szerkót egy rágcsálófetisiszta weboldalon fedezte fel. Úgy látta, a szerkóban megfelelő módon érvényesül majd a bab keveréséhez nélkülözhetetlen bicepsze. A patkányfarokhoz nem ragaszkodott volna, de a beszállító patkányfarok nélkül nem vállalta a rágcsálófetisiszta tréningruha házhoz szállítását. A 4,2 méter hosszú patkányfarok eleinte zavarta Janit mind a közlekedésben (összehajtogatva sem fért be a Ladába), mind a mindennapi munkájában, de hamar rájött, hogy a konzervek nyitásánál még hasznát is veheti.

    VálaszTörlés
  2. A patkányfarkat Jani 2,3 méter hosszan a kinyitandó konzerv köré tekerte, és azt a maradék faroknál fogva erősen a gyár kerítéséhez kötözte. Így a konzervre annak kinyitása céljából mért baltacsapások biztos nem tévesztettek célt, és a konzerv kinyílt. Janit az innovációért az év konzervgyári dolgozója megtisztelő címmel tüntették ki, és feleségével, marcsikával együtt három egész napot tölthettek a cég tiszakécskei haltenyésztő telepén. A hat gyerekből ekkor még csak egy volt meg. A következő kettő Tiszakécskén eltöltött három nap valamelyikén fogant. A rágcsálófetiszta macifelső a rákollóhoz hasonlatos konzervnyitó szerkezetekkel történő felszerelésének ötlete a mesterséges tó partján üldögélve pattant ki Jani agyából.

    VálaszTörlés
  3. Jani később lecserélte a Ladát egy UAZ-ra, hogy biztosan beleférjen a 4,2 m hosszú patkányfarok (a nyúlszőr Lada kulcstartóját azért megtartotta), és beszerzett egy gázmaszkot is, hogy ne érezze állandóan a fővő bab szagát. marcsika nagyjából ekkortájt tetováltatta magára az ura képét, amikor is az ötödik gyerek megszületett, ő maga elérte a 114 kilós álomsúlyt, és amikor Janit eredményes és áldozatkész munkájának valamint újításainak köszönhetően részlegvezetőnek nevezték ki.

    VálaszTörlés