2009. május 15., péntek

Két hete másé már a szabó János

A II. VH kitörésekor Füttykömbütykösd teljes férfi lakosságát besorozták a muszka frontra, egyedül a fess szabólegény, bizonyos, Hanczúr János maradt a faluban, mivel ipari tanuló korában sikerült átmennie a tanvarrógéppel mindkét kézfején, néhány ujját összeöltve matatóujjnak.
Ezen testi módosulatának előnyeit ettől az időponttól kezdte kamatoztatni a település "félözvegyen" és parlagon hagyott asszonyai legnagyobb örömére; nevét, kezét és egyéb testrészeit azóta is imába foglalja Füttykömbütykösd fehérnépje, hódolatuk jeléül mind magára festette imádottjának metaforikus képét, lekódolva, hogyha mégis hazatér a frontról az uruk, még véletlenül se kérdőjelezze meg cérnaszálon függő alibijüket.


A romantikus, 60-as éveiben járó Rozika szőrös, visszeres lábaira egy öregecske Singert rajzoltatott rózsaágyban, mert valahogy mindig csak a rózsalugasig jutottak a kertkapuból Jánosunkkal Rozika türelmetlensége és étvágya miatt. Fölötte az ollóval, éllel a kompozíciónak hátat fordítva kiáltja képi megfogalmazásban a bökőbanya Janinak, hogy ő bezony nem hajlandó a varjúfészket megnyirbálni a lábai között!




A kertész albinó lánya egy színhiányos varrómasinát, meg egy paradicsom alakú tűpárnával ékesített szabócsendéletet pingáltatott mellei fölé, mivel egy idő után a mi Jánosunkat már csak a munkával és a szabószalaggal lehetett felizgatni, a lány meg szerette, ha a nyakába reccsennek.
Az olló és a két darabban lévő centi azt üzente a légyotthuszárnak, hogyha legközelebb sem áll a zászlórúd, bizony nem az lesz két darabban!



A falubíró igényes és szexőrült neje csak aranyollóval és selyemszalaggal érte be, de azért odavésette jelzésértékkel a "forward" szócskát, a nőkbe időközben belecsömörlött szabólegénynek, aki mind gyorsabban le akarta tudni az eksönt, utalva rá, hogy már unja, hogy mindig előbb kiszáll Kelenföld alsónál... Talán ezért került fel a gombszemű, cérnaszálkontúrú gyorstüzelésű Fuck Bunny is a felirat alá közvetlen.

A zsugori, mellette rendetlen Kovácsné csak kihasználta szegény szabónkat, csupán azért varratott vállára pár gombot, meg fonalat, hogy nehogy kiessen a pixisből Jánosunknál. Nála már nem nagyon volt ereje a legénynek, így a bunkósvégű kötőtűket is be kellett vetnie, hogy mihamarabb szabaduljon. Kovácsné viszont magára rajzoltatott egy erdei gyümölcs ízesítésű Halls cukorkát is, ezzel tüntetve Jánosnak a pállott szájszaga miatt.


A mutatványos féltve őrzött lánya még szűz volt, mikor a család férfiait beterelték a front felé induló marhavagonokba, Janinak kellett lyukat vágni a menyecskére. Íme a vérpettyes éjszaka emlékére készített tatucska.

És végül a kis könyvtárosnő, a szerény Gizike a maga egyszerűségével, abszolút nem hivalkodó kis testfestésével ellensúlyozta a szemüvege mögött lapuló féktelen szexdémon létezését, aki mindenfajta élvezetet habzsolt zárt ajtói mögött, ezért is a narkóövezetbe varratta kicsinyke tattooját, melynek jelentése: bökj meg, foltozz be, szúrj fel...!

Comments
4 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

4 megjegyzés:

  1. azért az első nem szar. lehet a téma kissé, de nem kétbalkezes csinálta.

    VálaszTörlés
  2. az második még félkészen is mestermű, ha nem nézzük a tartalmát, persze, de ezt is egyéne válogatja.
    azt egy profi "bőrész" csinálta.

    VálaszTörlés
  3. aha.szerintem is fura,hogy ilyen igényes munkának ez a témája.

    VálaszTörlés
  4. Ez azért van, hogy ha a kiscsaj hétfőn atom másnaposan, fejében a lüktető kokainnal elfelejtené, hol is kell eltöltse élete maradék 40 évét, megmutatja a főnökének ezt a mintát a hajnali volánon, aki útba tudja majd igazítani...

    VálaszTörlés