2009. június 16., kedd

A Börtön Tattu Verseny ( 1 rész )


Mint tudjátok, zsiráf blogvezetővel már többször jelentkeztünk be a csetboxon keresztül különböző állami fegyintézetekből. Ezen "rácstúráinkon" összekötve a hivatalost a szórakozással, megkezdtük a börtön tetkók begyűjtését és a jószartetkók bemutatásának népszerűsítését a beutaltak körében. A dolognak gyorsan híre ment, a hazai fegyencek segítőkészségüket bizonyítván a börtönkönyvtár gépein keresztül útjára indították a Börtön Tattu Versenyre invitáló felhívásunkat és szép számmal jöttek is a különböző "pályamunkák". Egyetlen kritériumunk az volt, hogy a tetkónak minimum 1 évesnek kell lennie, tehát a gyorsan a direkt a versenyre összedobott rácsművész-böketekkel nem nevezhettek a kaptárlakók.
Az elkövetkező napokban 5-ösével felszúrom a TOP15 tetkót, amit a blogvezetéssel közösen válogattunk ki.
Ezúton még egyszer köszönjük az ország fegyintézeteibe utalt segítőinknek a támogatást!

Hanna épp Münchenben tölti büntetését, a melltetkóit szorosan az elítélése okához igazította, pedofília vádjával 8 év 10 hónapra varrták be.

Rabbit a tengeren túlról nevezett, hogy pontos legyek, New Orleansból küldte el mailben a fotóját. Mindene a pénz, szeret(ett) nagy lábon élni, a nyakvarratja a védjele volt az alvilági körökben. Piti csalásokért, pénzhamisításért kasztlizták be. Egy börtönlázadáskor verték ki a 24 karátos arany metszőfogait, amit csak egy becsempészett Rolex fedőlapjával tudott pótoltatni, de a benti körlmények miatt nem sikerült tökéletes formára munkálni az anyagot, így lett első két foga egyetlen egy fog. Innen ered Rabbit gúnyneve is.

Igor Kijevben várja, hogy leteljen 24 éves büntetése, szervezett bűnözésért, zsarolásért, súlyos testi sértésért, nemi erőszakért ül. Bent már nagy szerettel várták a régi haragosok, akiket régebben vádalkuért cserében felnyomott, ezért előrelátóan még odakint felbökette a klasszikus "Itt vágd el!" börtöntetkót torkára. A könnycseppeket az előbbi felszólítás cinikussá, flegmává tétele miatt rakatta fel plusszban, jelentése: ( Hudeféleeeeek! Síírokis! )

Ő Hannover Monte Cristoja, Bill, a "Vakondember". Már 8 sikeres szökési kísérletet tudhat maga mögött, de valahogy' sosem boldogul sokáig a szabad világban, hamarosan elkezdi friss buvóhelyéről az alagutat ásni vissza a kaptárba. Erőszakos bűncselekményekért utalták a rácsok mögé, többszöri rehabilitációja is kudarcot vallott, a börtönbeli terápiás foglalkozásokon sem értek el eredményeket vele, ezért berakták az "agymosásos" projectbe, ahol sikeresen kiütötték, azóta nem csak hogy vakond módjára ássa alagútjait, hanem annak is hiszi magát. A "reject" felirat a homlokon is az emléktörlésre utal.

És végül a mai adagot fejezzük be Carmennel, a párizsi rémmel, aki kéjgyilkosságaival évekig borzolta a francia kedélyeket. Kizárólag férfiakat támadott meg és fajtalankodásra kényszerítette őket. Többszörös személyiségzavarban szenved, olykor a Sátán fiának képzelte magát tettei elkövetése közben, néha Ká Isten földi helytartójának, de előfordult, hogy herceg bíborosi köpenyben támadt áldozataira. Őt egy duplán rácsos, gumifalú szobákkal ellátott intézetben őrzik.

Vége az első résznek:)
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés: