2009. június 17., szerda

Buffalo Bill igazolványképe

Buffalo Bill, leánykori neve: Kercsmár Rozália igazolványképe. Akkor készült, mikor a nagy vadász a szovjetúnióba készült medvevadászatra. A vadászatból végül nem lett semmi, mert a szovjet nép lelkes gyermekei halálra itatták hősünket...
Származási hely: 20090617
2. verzió
jockey jurij ljubovics ewing ifjúkori úttörőnyakkendős totemfeje, a moszkvai lomonoszov általános öskola igazgatói szobájának falidísze. a fülhallgató trükkösen az iskolarádió hangfala egyben, melyről a cseh karel gott bűvöli éppen a jónépet, a nóta címe: hallasz 2009 extended russian remix.
(hip)

3. verzió
Patkány írta...

Leia Organa hercegnő fejére öltötte Han Solo szekrényéből az Indiana kalapot, igaz, oldalkontyai nem nagyon engedik, hogy szemébe húzza azt, amúgy Jones-osan.



Köszi a képet JóKéPű JanI(Diesel)!!!
Comments
2 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

2 megjegyzés:

  1. jockey jurij ljubovics ewing ifjúkori úttörőnyakkendős totemfeje, a moszkvai lomonoszov általános öskola igazgatói szobájának falidísze. a fülhallgató trükkösen az iskolarádió hangfala egyben, melyről a cseh karel gott bűvöli éppen a jónépet, a nóta címe: hallasz 2009 extended russian remix.
    (hip)

    VálaszTörlés
  2. Leia Organa hercegnő fejére öltötte Han Solo szekrényéből az Indiana kalapot, igaz, oldalkontyai nem nagyon engedik, hogy szemébe húzza azt, amúgy Jones-osan.

    VálaszTörlés