2009. június 17., szerda

A Börtön Tattu Verseny ( 2 rész )

Mint már a tegnapi, első részben is említettem, a közelmúltban útjára indítottunk a blogvezetéssel honi "rácstúráink" felhasználásával egy nemzetközi börtön tetkó versenyt. A tétje nem volt csekély, 1 karton ukrán zárjegyes Marbolo cigarettát postáztunk a nyerteseknek, megspékelve néhány retro, 90-es évek eleji Tutti Frutti Party magazinnal, nemi érdeklődést figyelembe véve, néhányuknak a Vidám Fiúk korai számát szereztük be az internetes bolhapiacokon ( mondjuk az utóbbira történő licitálást többet a büdös életben nem vállalnánk, ebben mindannyian egyöntetű véleményt alkottunk a vezetőkkel ).
Tehát következzék a TOP 15 mai adagja:


Hiroki egy Tokió melletti fegyintézetből küldte el fotóját a versenyre, ő egy fiatalok számára fenntartott javítóban penészedik már 3 éve, kábítószer kereskedelem vádjával. Saját állítása szerint már az óvodában is jakuza volt a jele, bár a cellatársai által írt mailből kiderült, hogy jakuzasága max a homokozó betonperemének határáig nyúlt, onnantól már a sumos alkatú fiúcskáké volt a hatalom, naponta többször is legeltettek Hiroki sannal a játszótér gyepéből, nem csoda, ha már kisiskolás korában marihuánát árult a felsősöknek. A 213-as szám az állán, a kenderlevelek felett annyit jelent: 2 grammot adok 1 áráért 3 dollár fejében.

Ő az egyik kedvencünk, "Blackman" Bundy, becenevén Luci(fer). Dél Detroit legkeményebb kaptárában várja, hogy leteljen a faji indíttatású tömeggyilkosságáért kapott 14-szeres életfogytiglanija. Az American Pitbulls nevű szélsőjobboldali csoport tagjaként ítélték el egy négerek lakta nyomornegyedben elkövetett csőbombás merényletének díjazásaként. Az esküdtek természetesen 95%-ban feketék voltak, és a néger bíró segítségével egy hasonló százalékban négerek által "lakott" fegyenctelepre került nem kis szerencsétlenségére. A fogadtatása erősen végbéltágító volt - azt rebesgetik, két farpofája között legalább 20 centi szélessé érett mára a választék -, majd segítettek a helyi fekete fiúk a beilleszkedésben is: első fázisban az arcbőrét "nevelték át" négerré egy egész pár gumicsizmát használva fel a fekete festék pótlására.

Ő Dolores, jelenleg Dakotából. Prostitúció és kiskorúak megrontása a bűne, neki is sikerült beletenyerelni a fekáliába, de rendesen. Lakóhelye egyik nagykutyának a fiához rendelték be a vásott haverok 100 dolcsiért 12. szülinapi ajándéknak. Mivel a nagykutya a KKK-ban is vezető szerepet tölt be, nem igazán ért fülig a szája, amikor benyitott a távirányítós ajándék Hummerrel a fiacskája szobájába és épp valami (valaki) egészen mást is látott a meglepetés mellett hőn szeretett utódján. A sittes náci kapcsolatait megmozgatva kis becsempészett drogokkal igyekezett bosszút állni Doloresen, a tárgyaláson oda is ordította neki jól hallhatóan: "Vésd az eszedbe: hátul is legyen szemed, te @%!#&#!" Mivel Dolores nem perfekt angol nyelvből, ezért kicsit félreértelmezte a "jótanácsot", ezért a mellére vésette, kicsit másképp a felszólítást.

Vaszil és fia, Misa. A kelet foglyai. A vád: kannibalizmus. Megpróbáltak kislisszolni a törvénykezés keze alól úgy, hogy psychopatának, nem beszámíthatónak próbálták tettetni magukat, ezért a homloktetkók. A dolog be is vált volna, ha nem tűnik el rejtélyes körülmények között az ügyvédjük, akit a család kocsonyájába fagyva találtak meg a muszka rendőrök.
És eme csodás übermensch teremtmény Günter. Természetesen Németországban próbálja túlélni a börtönt azt állítva, hogy ő csak egy tréfa áldozata, nem ő varratta magára a svasztikákat és a feliratokat, csak sokat talált inni Halloween éjszakáján és azt hitte, csupán alkoholos filccel játszanak a haverjai. Az orrára tetovált bakancsot mindenesetre kérésként értelmezik a mai napig a bevándorlóból lett fegyencek, így gyakran látható Günter a börtönudvaron tamponnal az orrlyukaiban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése