2009. június 18., csütörtök

A Börtön Tattu Verseny ( 3 rész )

Börtön Tattu Versenyünk beszámolójának finiséhez érkeztünk, ma az utolsó 5 díjazottunkat mutatjuk be a blog olvasóinak.
Előtte viszont le kell reagálnom azon panaszokat, amik egy-két nyertesünktől érkeztek mailen, miszerint nem kapták meg a nyereményt, vagy csak hiányosan jutott el hozzájuk: Mindenkinek időben és hiánytalanul postára adtuk a csomagocskát, de persze azt nem tudjuk garantálni, hogy az őrök lecsippentsék belőle a sajátjuknak vélt részt és nem tehetünk a szexújságokra került foltokról sem, pláne azokról a sajtótermékekről, amikre "természetes tépőzár" került és még preparációs módszerekkel sem lehetett szétválasztani a lapjaikat egymástól. Bár a "papás-papás" magazinokba egyikünk sem lapozott bele, így van rá esély, hogy azok mégiscsak úgy lettek postára adva... Ezért elnézést kér ezúton is a blogvezetés.
És akkor következzék a TOP 15 maradéka, a nemzetközi büntetés végrehajtási intézmények tetkóviselőinek krémje! (legalábbis azok, akik be is neveztek és hozzájárultak, hogy megcsodálhassa a világháló bőrfestményeiket!)

A Liverpoolból jelentkező Bob levele szerint ő a tipikus példája az ártatlanul elítélt vádlottnak, csak rosszkor volt rossz helyen és az ügyvédje is szar volt. Persze rendesen begazolt, mikor jogerőre emelték a másfél év fogházbüntetését, paráját fokozta elfojtott óvodáskori sérelmeinek felszínre törése és az ebből kialakuló akkut homofóbiája, amit az váltott ki, hogy a nagycsoportban a gondnok bácsi egy bőrbohócot nyomott a kezébe ( először oda ) a bábszínház paravánja mögött.
A frankón ferdére sikerült homloktetkót is jelzésértékkel varratta a beköltözés előtt magára, hogy jelezze, csakis férfias gondolatokon jár az agya, semmi nőies ferdeség nem szorult belé.
Na, ez is fordítva sült el... Bob farpofáira tetováltatott Brigitte Bardot monogram ( B B ) új értelmet nyert egy hónapnyi közös zuhanyzás után a srácokkal: most már elég rápillantani mezítelen tomporára, hogy megtudja a szemlélő a srác keresztnevét egyetlen tized másodperc alatt: BOB...

Ő Georgie, szintén Liverpoolból, az előbb megismert Bob cellatársa, együtt neveztek a versenyre is. Ő a B4 körlet bikája, nem enged egyetlen friss húst sem bepókhálósodni és az emésztési zavarok leküzdésében is elég mélyre ássa magát. Bob fenéktetkójának "kibővítéséhez" nagyban hozzájárult.

Madridban várja síbérlete lejárását "Hollócska". Álmatlanságban szenved és súlyos személyiségzavarban. Kiskorában rocksztár akart lenni, Alice Cooper volt a példaképe, így, hogy sötét, karikás, kialvatlan szemeit palástolja, rakatott fel még egy kis fekete festéket köréjük. Később megnézte egyhuzamban az összes Holló filmet, utána egyből a szalonba sietett "szájszélesítésre". A mestert erősen illuminált állapotban találta, de annyira felizgult Lee filmbéli alakításán, hogy nem tudott várni a másnapi nyitásig, így egyből hanyatt vágta magát a széken. A tetováló viszont annyira expresszionistára itta magát, hogy megkísérelte a Dali feelinget átvinni Hollócskára, akit végül ez cseppet sem hatott meg, a helyszínen végzett is a bőrfestővel. Kapott érte 11 évet cserébe...
Tarajos kollégám, Sancho a kubai sitkó vendégszeretetét élvezi, meg a rezsim smasszereinek napi rúgásait. Született anarchista és provokátor, ez is lett a veszte. A torokgránát a specialitására utal Bakunyin, Badel és Meinhoff utódjának, többször robbantott házilag eszkábált pokolgépet különféle kormányrendezvényeken, több politikus és katonai vezető életét kioltva. Legutóbbi kis tréfája okozta a vesztét, amikoris Castro cipőtalpába csempészett egy kiserejű robbanó szerkezetet, ami azon az ominózus tévébeszéd alatt működésbe is lépett. A kormány megpróbálta természetesen eltusolni az ügyet, így a világot bejáró, Fidel nagy esését bemutató filmkockákat a kommunista vezér megromlott egészségi állapotával magyarázták a világsajtónak, így soha nem ment híre, hogy Sancho és talpgránátja segítette hozzá Castrot élete "legnagyobb lépéséhez".
Végül, de nem utolsósorban jöjjön Vazul, a Tenkes kapitánya. Ő országunk szülötte, erős nemzeti hovatartozás tudattal, ősei iránt érzett feltétlen tisztelettel. Valahogy' mégis külföldön, az idény jellegű gyümölcsbetakarítási munkákra szakosodott, ott is varrták be személy elleni erőszakért és garázdaságért, magánvagyon rongálásáért. Ő volt az, aki huszár ősei emlékére eltulajdonítani próbált egy szürkemarha csordát, amit vissza akart terelni az Ural lábáig, át a Vereckei hágón, közben magyar rackákkal és mangalica kondákkal bővítve az elorzott állathadat. Fejébe vette, hogy az ősi állatfajtáinkkal betelepíti az egész kontinenst és megváltoztatja Európa haszonállatjainak génösszetételét. Ezért bármire képes lett volna a cél érdekében, igaz nem jutott sokáig, hiába volt az atilla zubbony zsinórminta varrataiból képzett Zorro álarc. A dolgot ott bukta be, hogy a Stájer tartományban megkísérelt csordalopásával nem szürkemarhákat terelt ki a karámból, hanem Holstein Friz teheneket, így az interneten keresztül toborzott tucatnyi hasonszőrű "betyárja" fellázadt és egy spagettitésztát gyártó cég logóját tetoválta Vazul tarkójára büntetésképp a zsinórminta közé, miután alaposan összerugdosták és a fejőgépre kapcsolták a srácot. Ott is találták meg hajnalban a tehenészet fejőnői, akik csak a különféle youtubera szánt videók leforgatása után értesítették a hatóságokat.


Ezzel vége 3 napos Börtön Tetkó Versenyünk TOP 15-ének bemutatásának, még egyszer köszönöm a blog vezetése nevében is a versenyre nevezetteknek a beküldött fotókat, valamint minden honi és külföldi büntetésvégrehajtási intéményben raboskodó elítéltnek az önzetlen segítséget!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése