2009. június 22., hétfő

Egy szög miatt a csata elveszett

Horváth Tonyó beleszeretett a szomszéd műgyanta alapanyagú, kézzel festett kerti törpéjébe. Az éjszaka csendjébe és oltalmazó sötétjébe burkolózva surrant át minden éjjel Kovácsék kertjébe, hogy eggyé lehessen szíve választottjával és áldozhasson pár pásztorórával a szerelem oltárán. Persze a faluban gyorsan híre ment a dolognak és Tonyót aberrált ferde hajlamúnak, perverz kis pöcsnek bélyegezték, kiközösítették, az ablaka alá Hófehérkét festettek, csákányokat és bányászlámpát akasztottak a kertkapujukra.
Tonyó felháborodásának hangot adott volna, hogy miféle erkölcsi alap okán ítélik őt el ismeretlenként is az emberek, de senki nem állt vele szóba. Ezért hát felutazott Pestre, hogy a hátára varrassa a képen látható tetkót az "only god will judge me" ( csak Isten ítélkezhet felettem ) felirattal, hogy ezzel szúrja ki földijei szemét, amikor félmeztelenül végigtrappol majd a falu főutcáján.
De mivel otthon hagyta a diákját, a kaller nem fogadta el az 50%-os utazásra feljogosító kedvezményét és jól megbírságolta a törpelover fiút, aki így nem tudta kifizetni a tetkó teljes árát, viszont ezt csak a meló vége felé közölte a bőrésszel.
A korrekt és megértő tatuista a hiányzó összeg ellenértékét, egy D betűt "visszatartott" a tetoválásból, így lett egy nagy értelmetlenség Tonyó hátára bökve, ami miatt még sátánistának is bélyegezték falujába hazaérkezve és jó helyi szokás szerint nyakig beásták fejjel lefelé a község kandisznótelepének dagonyájába.
Comments
3 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

3 megjegyzés:

  1. Tanulság: dislexiás ember ne kezdjen el tetoválni.

    VálaszTörlés
  2. dzsii!
    1: láttam é már falon pókot!
    2: ezt speciel olyan helyről szedtem, ahol nem voltak fake-k
    3: kit érdekel, hogy kamu-e??? ha filctollal lenne odarajzolva, akkor is gáz!:D

    VálaszTörlés