2009. június 19., péntek

Kérészéletű szabadláb

K.Géza, 48 éves, többszörösen büntetett előéletű szatymaz-antalbokori lakos 2009.június hó 6-án, délelőtt 10 óra 32 perckor szabadult 6 évnyi letöltött fegyházbüntetése alól jó magaviselet figyelembe vételével. A kaptárkaputól 50 méterre megpillantott egy Krasznaja Plósadj típusú szovjet, kecskeszarvkormányú versenykerékpárt, Tuto lakattal láncolva egy vas kandelláberhez. Röpke 28 mp-nyi munkával és egy gem kapoccsal saját tulajdonába helyezte a drótszamarat és megindult börtönreumától sajgó izületekkel a sopron-kőhidai humán itató felé, ahol egykori kedvese csaposként és táncosnőként dolgozott.
A kerékpár eltulajdonítását észlelte az emberi erővel hajtott, egy nyomsávon haladó közlekedési eszköz tulajdonosa, Misung József, a helyi kőmívesnevelde 52 éves öreg diákja, aki éppen a Hörpi Bisztróban költötte 3 órás tízórai szünetét magas kalóriájú és kéntartalmú kefát kortyolgatva. Azonnal elrohant a brigád úthengeréért és üldözőbe vette K.Géza, 48 éves, ismételten visszaeső, magát bűnözésből fenntartó, emellett szórakozásból bűnöző (kellemest a hasznossal) magyar állampolgárt, akit a körforgalomban utol is ért.
A fotón látható tetkó K.Gézát és az ellopott biciklit ábrázolja az úthengerrel történő utolérés és a rendőrségi helyszíni szemle közlekedésbiztonsági szakembereinek nyomrögzítése után, alatta Géza utolsó mondata: "Szabatccsssáááááág!"

A poszt nem a CM mozgalomból, illetve az azzal szimpatizáló emberekből akar gúnyt űzni!
Csak szimpla viccről van szó!
ELNÉZÉST MINDAZOKTÓL, AKIKET SÉRT A BEJEGYZÉS!

Egzo írja:
Szeressük a Critical Mass-t, mielőtt akárki is sértésnek venné a postot. Mégha valami csípős is, attól még lehet ízletes. (A félreértések elkerülése végett)
Comments
1 Comments
Facebook Comments by Blogger Widgets

1 megjegyzés:

  1. Szeressük a Critical Mass-t, mielőtt akárki is sértésnek venné a postot. Mégha valami csípős is, attól még lehet ízletes. (A félreértések elkerülése végett)

    Egzo

    VálaszTörlés